Τιμές και έξοδα αποστολής

5.1 Οι τιμές που αναφέρονται στις σελίδες των προϊόντων είναι σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ και τα λοιπά συστατικά στοιχεία της τιμής.

5.2 Πλέον των αναφερομένων τιμών, η εταιρεία μας χρεώνει για την παράδοση εντός της Ελλάδας έξοδα αποστολής με βάση τον πίνακα εξόδων αποστολής που ακολουθεί. Τα έξοδα αποστολής σας γνωστοποιούνται σαφώς στις σελίδες των προϊόντων, στο σύστημα καλαθιού παραγγελίας και στη σελίδα παραγγελίας.

5.3 Για την πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον τέλος ύψους 3 ευρώ, το οποίο εισπράττεται επιτόπου από τον παραδίδοντα. Δεν υπάρχουν άλλοι φόροι ή άλλα έξοδα.

Κατάλογος Παραδόσεων

Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας

Αντικαταβολή

Pay pal

Τραπεζική κατάθεση

Εντός Θεσσαλονίκης

2,30 €

4,60 €

2,30 €

2,30 €

Χερσαίοι Προορισμοί

2,75 €

5,00 €

2,75 €

2,75 €

Νησιωτικοί Προορισμοί

2,95 €

5,25 €

2,95 €

2,95 €

Δυσπρόσιτες Περιοχές

6,50 €

8,25 €

6,50 €

6,50 €

 

 

6. Παράδοση

6.1 Η παράδοση πραγματοποιείται με

       -  για εντός της Ελληνικής επικράτειας  μέσω τών εταιρειών Γενικής Ταχυδρομικής ή ΕΛΤΑ Courier ή ACS.

       -  για  Εξωτερικό μεσω της εταιριας IDP Express.

6.2 Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά κανόνα 1-5 εργάσιμες ημέρες για το εσωτερικό και 3 - 6 μέρες για το εξωτερικό. Σε περίπτωση που οι χρόνοι παράδοσης είναι διαφορετικοί, αυτό αναφέρεται στην αντίστοιχη σελίδα προϊόντος. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αυξηθούν σε περιόδους αιχμής η σε περιπτώσεις ακραίων καταστάσεων και καταστροφών.

6.3  Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνετε από εμάς λαμβάνοντας υπόψιν  την απόσταση, το κόστος μεταφοράς, το δυσπρόσιτο της εκάστοτε παράδοσης αλλά και την εξηπρέτηση που παρέχει η εκάσττε εταιρεία στην εκάστοτε διεύθυνση παράδοσης.

6.4 Αν το παραγγελλόμενο προϊόν δεν μπορεί να παραδοθεί εγκαίρως λόγω μη έγκαιρης παράδοσής του από τον προμηθευτή μας, θα σας ενημερώσουμε χωρίς καθυστέρηση. Σε τέτοια περίπτωση, δικαιούστε να αποφασίσετε αν θα περιμένετε το προϊόν ή θα ακυρώσετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση ακύρωσης, τυχόν ανταλλάγματα που έχουν ήδη δοθεί επιστρέφονται χωρίς καθυστέρηση.

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα αγαπημένων μου